Arcbőrön tág pórusokat mi okozza és hogyan lehet kezelni, gyógyítani ezt az állapotot?
Mintha magától az ember nem jönne rá arra, hogy keresgéljen a neten... Ehhez szerinted a te hatalmas tanácsodra van szükség? Kapj már észbe, nélküled is rájön mindenki arra, hogy az internet is nyitva áll előtte!
És ettől a "tanácstól" hiszed azt, hogy te bölcsebb vagy, mint mások. Burleszk.
"Hát nekem nagyon úgy tűnt, hogy az 5. linkjével tudtam újat mutatni (amit egy fél szóval se köszöntél meg, ha már a jó modornál tartunk)."
Tűnhet neked bárhogyan, attól még nem sikerült újat mutatnod. A megköszönéssel kapcsolatban: akkor szándékoztam megköszönni, ha:
1. hasznosnak bizonyul
2. visszaveszel a faragatlan stílusodból.
Egyik sem történt meg.
Már az elején vágó volt, hogy milyen szándékkal jársz erre az oldalra.
"Ebben tévedsz, vannak itt 11 évesek is, akiknek mindent mondani kell."
Ezzel is csak magadat áltatod. Nekik is éppen így próbálod osztani azt észt - ahogyan nekem is és másoknak is. Nem fog menni, remélem, felfogod, hogy miért. Bár kétlem. Ha már eddig nem ment...
Mindig az olyan alakok hiszik magukat annyira okosnak ezen az oldalon, akik annyit reagálnak egy kérdésre: "google" vagy "keresd az interneten".
Természetesen óriásit tévednek, amikor okosnak hiszik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!