Mire tűnik el az aranyér és mivel tudom gyógyítani?
Felfázásra hajlamos vagyok, nagyon figyelek mindig mindenre de sajnos nagyon sokszor megtörténik, kb 1 éve mikor először felfáztam vettem észre hogy van aranyerem, nem viszketett, nem fájt, néha vérzett nagy wc közbe, de ennyi..
most vasárnap óta rosszabbodott a helyzet, észrevettem hogy nagyobb lett a nap 24 órájába majdnem viszket, ismerősöktől kaptam Sperti krémet ezzel kenem napi 3x ha nem többször mert annyira viszket :/ nagy wc közbe is nagyon fáj, de most nem véres.
Használjam tovább ezt a krémet, esetleg másnak mi vált be ?
Meddig tart a kezelése ? Mert olyan mintha napról napra rosszabb lenne, lassan már ott tartok hogy idegekkel ezt nem bírom
21/L
Ha ennyire fáj, akkor jobb ha elmész sebészetre és ott receptre felírnak jobb aranyér kenőcsöt, illetve megnézik, hogy kell-e valamit csinálni vele.
Nekem amúgy egyedül a Proktis-M aranyér kenőcs vált be, elég drága, de pár napon belül megszünteti a fájdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!