Holnap nagyon meleg lesz hogyan rejtsem el a vagdosást?
Figyelt kérdés
Holnap megyünk kirándulásra ! Szerintetek hogyan rejtsem el azt hogy vagdostam magam? Mert látszik :/ a pulcsi meg nem jó mert így is szólnak hogy vegyem le rossz rám nézni meg ilyenek! Valami tipp?2017. máj. 30. 20:16
21/23 anonim válasza:
Szerintem is a sebtapasz a legegyszerűbb, ha valaki meg kérdezi mit csináltál megégetted vasalóval vagy valami ilyesmit lehet mondani. Nekem a bokámon van vagdosás és én is eddig a hosszú gatyát hordtam csak, de most már kezd rám sülni. Szerintem fel kéne keresned egy pszichológust, nekem nagyon sokat segített. Én nagyon szkeptikus voltam, de már éreztem, hogy magamtól nem tudok kimászni a gödörből és rászedtem magam. A legjobb döntés volt, hogy elmentem hozzá , az hogy megvágtam magam meg a legrosszabb. Neked is igazi megoldásokat kellene keresned a problémáidra, én tudom milyen nehéz olyankor, amikor az tűnik jónak, de be kell látni, hogy csak rosszabb lesz tőle minden!
22/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm 21 és 22 :)
2017. máj. 30. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!