Miért fázom mikor meleg van mindenki másnak?
Egyszerűen megfagyok akármi is van.
2 felső,2polárpulcsi és egy bundás felső is van rajtam alul is cicanaci rajta leggings s egy fari, de fázom. :S
S mindezt úgy hogy a kályha közelében vagyok s fázok folyamatosan.
kicsit vékony vagyok az ok de azért nem annyira hogy amiatt, teljesen átlag alkat vagyok.
s ez van nyáron is akár +37 fokban is. :/
Ötlet?
Gyulladásom nincs s nem is vagyok az a beteges típus, jó ha 4-5 évente vagyok beteg.
Esetleg ha meg is fázom 1 napos szokott lenni de még a láz is.
Pajzsmirigy háát esélyesnek tarthatom ezt elvégre nem tudom, hogy jól működik-e nekem.
Mert Sejtem már egy idelye hogy valami gond van mert pl 6 éve nem változik a súlyom semmit.
a vérkeringésem is talán kicsit de nekem csak a talpam a jéghideg de még 3 zokniban is.
Még nem tudom hogyan is kellene vizsgálatra mennem :S
a suliban amint a radiátorra ülök már érzem hogy kezd kihülni s rá 5 percre már nem is érzem a hőjét :/
rengeteg olajos magvakat eszem s csak nekem van megengedve a suliban pedig egyik tanár se csípi.
A mozgással nem annyira lennék el mert a porcaim... szerintem azoknak régen annyi.. egyszeren iszonyat sokat roppanok.
Kb óránként 3-4 et mindkét combforgó a gerincem 10 percenként kb a nyakamat nem tudom mert sokszor be van állva.
Ha a karom megmozdítom a könyökömnél hatalmasat roppan. O.o
tehát a mozgás kaput mert csak fájna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!