Mit tegyek ha gyógyszerre energia italt ittam?
Figyelt kérdés
Előző héten beteg voltam. Kaptam gyógyszert és rendesen be is szedtem. Pénteken a gyógyszerek bevétele után megittam egy 250 ml-is energia italt, és azóta fáj a mellkasom, a szívem környéke. Mit csináljak?2010. máj. 17. 15:40
1/12 A kérdező kommentje:
Az energia italt a gyógyszer beszedése után 5-6 órával ittam
2010. máj. 17. 15:50
2/12 anonim válasza:
Ma hétfő van. Rég elmúlt az energiaital hatása. Attól nem lehet semmi bajod! Szerintem csak ráparázol...
3/12 anonim válasza:
Milyen gyógyszer volt, antibiotikum? Attól nem lesz bajod.
4/12 A kérdező kommentje:
Hát az egyik antibiotikum volt a másik pedig köptető.
2010. máj. 17. 22:00
5/12 anonim válasza:
Biztos nem attól van, inkább a megfázásnak valami szövődménye lehet.
6/12 A kérdező kommentje:
És akkor mit csináljak? Tényleg nagyon fáj... mintha néha szurkálna vagy nem tudom... eléggé félek :S
2010. máj. 17. 22:10
7/12 anonim válasza:
Menj vissza az orvoshoz, jobbat nem tudok ajánlani.
8/12 A kérdező kommentje:
Ma már jobban voltam de még mindig néha belenyilal a fájdalom a mellkasomba... és azért parázok mert a szívem körül is érzem :S jövőhétíg várok aztán ha nem múlik el akkor elmegyek orvoshoz
2010. máj. 18. 13:05
9/12 anonim válasza:
Ha parázol, akkor miért VÁRSZ???? ne haragudj de nem vagy komplett. ha nem aggódsz, akkor ne menj el. de ez a legrosszabb párosítás, parázol és nem mész el...okos vagy.
10/12 anonim válasza:
Ha újra fel bírtad tenni a kérdés, akkor nem az energiaitaltól lett bajod.
Menjél szépen vissza a dokihoz, szerintem a szívednek semmi baja, a tüdődnek annál inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!