Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért zsibbad a csípőm ha az...

Miért zsibbad a csípőm ha az oldalamra fekszem?

Figyelt kérdés

Nagyon nagyon nagyon hosszú ideje van nálam ez a tünet. Ha a bal oldalamon fekszem kb 5 perc után elkezd zsibbadni a jobb csípőm és olyan kibírhatatlanul hogy kénytelen vagyok átfordulni a másik oldalamra. De hozzászoktam, nem vetettem rá sok gondot. De az elmúlt hetekben van hogy állva vagy ülve is ez történik, sőt ma nem is éreztem. Kicsit sem. Hiába karmoltam meg picit a bőröm semmi fájdalmat nem érzek és nagyon aggasztó. Anyummal is szokott ilyen lenni de ő se ijedt meg eddig tőle soha. Mitől lehet ez?

15L

a válaszokat előre is köszönöm szépen.

2017. máj. 25. 16:52
 1/2 anonim ***** válasza:

ha rossz a tartásod, akkor gerincsérv

ha nem, csak beképzeled

2017. máj. 25. 16:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Ilyenekhez nem tanácsos hozzászokni, mert rossz vége lehet. Minél előbb ki kell vizsgáltatni a gerinced.
2017. máj. 25. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!