Nagyon erősen megszédülok ha a bal oldalamra fekszem, már 2 napja, mitől lehet?
22 éves lány vagyok, általában a vérnyomásom 120/85. Sajnos az utobbi 2 napba mióta ez tart, nem volt lehetőségem mérni.
Kocogni járok, tornázok, egészségesen étkezem, napi 2-3 liter vizet megiszok.
Kicsit félek mi lehet ez :S
Amúgy gyerekkorom óta kocsin/buszon könnyen hanyingerem van, a középfül egyensúly zavar (vagy micsoda okozza :) ) miatt, lehet ez is valami ilyesmi eredetű?
Tavaly is volt ilyen 1x, csak akkor akkor szédültem, ha fel akartam kelni, akkor a háziorvos pár "neurológiai" gyakorlatot csináltatott velem, azt mondta nincs baj, szerinte sokat ülök, a nyakamat többet tornáztassam stb, mert valami nyaki ideg nyomodhat.
Körülbelül igazuk van a házi orvosoknak! :)
Nekem is hasonló problémáim vannak s nálam a neurológus, azt mondta hogy, nem kap elég vért az agyam (nyaki ér elzáródás). Próbáld magasabban tartani a vérnyomásod (pl. kávéval), és nyaki tornát rendszeresen végezni, sport krémmel bedörzsölni a nyakad, hogy lazán legyenek az izmok... Rtg, ultrahang vizsgálat, ct vizsgálat pontosabb diagnosztikát eredményez :)
Jobbulást, és kellemes ünnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!