MItöl lehet? Sürgös!
Figyelt kérdés
Profi sportoló vagyok fél éve pénik beteg voltam de kigyogyultam. Tegnap volt egy kimeritö meccsem, és a végén este szédültme is kicsit. Ma jo volt midnen de ma este emgint picit igy koválygok. NAgy volt a fezsültség. Mitöl szédülök?? fáradtság?? vérnyomás tökéletes.2010. máj. 16. 21:11
1/2 anonim válasza:
Pánikolsz a szédülés miatt.Nyugi, mély levegő, tükörben mondd:jól vagyok, napról napra jobban.Kicsit kimerültél, attól van valószínű a szédülés.Pihentesd az idegrendszered sok alvással.
2/2 anonim válasza:
egyik ismerősömmel olyan volt hogy sokat tanult, és napi 2-3x is szédült rosszul lett, vagy még hozzá hányinger (kávén tartotta ébren magát). Másnap kipihente rendesen magát(úgy aludt mint akit fejbevertek :) ) és utána mint a régi . Ha ez gondolod hogy segít próbáld meg, rosszabb csak nemlessz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!