A bárányhimlőtől lehet vörös a gyerek bőre?
Figyelt kérdés
Nem a pöttyökre gondolok, hanem a végtagjai olyanok mintha le lenne forrázva!2010. máj. 16. 18:24
1/6 anonim válasza:
szerintem inkább vidd el kórházba. mindíg van ügyelet. nézzék meg. inkább legyen egy hosszú és fölösleges éjszakátok a kórházban mint késöbb egy súlyos betegség.
2/6 anonim válasza:
Nem láttam még olyan bárányhimlót, amit leírtál. Nekem is volt 15 éves koromban. De nagy hólyagok jöttek ki a testemen, ami később bevarasodott, pörkösödött.Jobb lenne ha még ma látná orvos a gyermeket. Lehet másfajta himló, vagy nem tudom micsoda.Esetleg skarlát, az összefolyt pirosság.
3/6 anonim válasza:
Ez nem jellemzö a bárányhimlöre, ha nem múlik el, akkor vidd orvoshoz.
4/6 A kérdező kommentje:
A pöttyei megvannak rendesen!Orvos diagnosztizálta a bárányhimlőt, de délutánra a csuklója, lábfeje tiszta vörös lett!!
Lehet nagyon melegben van?Fűtünk, és az ágyban fekszik egész nap betakarózva!Nem érzi ha melege van mert szinte egyfolytában lázas!
2010. máj. 16. 19:19
5/6 anonim válasza:
vidd be az ügyeletre! ezem mit nem lehet felfogni? a gyerek folyton lázas és piros foltok vannak rajta. szerinted ez normális? öltöztesd fel és menjetek kórházba. az nem megoldás, hogy a gép elött kuksólsz és a válaszokat figyeled. szerinted melyik a jobb? bemész a kórházba és lecsesznek, hogy a gyereknek nincs komoly baja és ide-oda cibálod? vagy késöbb lecsesznek, hogy miért nem vitted hamarabb kórházba mert valami súlyos baja van? na melyik hangzik kedvezőbben?
a döntés rajtad áll! dönts jól!
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszönöm a kedves válaszát!Ha módomban állna hidd el bevittem volna az ügyeletre, de mivel a párom éjszakás, és egyedül vagyok itthon a lányommal, és egy újszülöttel, a legközelebbi kórház kb 60km-ra van, így ez megoldhatatlan!Felhívtam az ügyeletes dokit, hogy jöjjön ki, azt mondta teljesen normális reakció láznál!Nem mindenkinek van a szájában a kórház ám!Nem hiszem hogy le kellene hurrogni valakit, mert kérdezett!Tapasztalt szülőktől vártam választ, akinél már volt ilyen!Különben jelenleg a legközelebbi várostól is elvagyunk zárva az árvíz, és a kidőlt fák miatt!Nem mindenki él a nagyvárosban, ahol egymást érik az orvosi rendelők, meg az ambulanciák!
2010. máj. 17. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!