Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van olyan orvos, aki nem...

Van olyan orvos, aki nem veteti le a melltartót, amikor meghallgatja a tüdőt sztetoszkóppal?

Figyelt kérdés
2017. máj. 14. 08:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező, a te eseted az, amikor a hülye okoskodik. a sztetoszkóp egy sima tölcsér alakú cső. Manapság ma már csak magzati szívhangok hallgatására használjuk nagy ritkán. A fonendoszkóp a valóban a sztetoszkópból továbbfejlesztett membránnal, haranggal, olivával ellátott eszköz. A kettő azonban rohadtul nem ugyanaz.

Ami meg a vetkőztetést illeti, keressd ki bármelyik proped könyvből, ha olyan rohadt okos vagy.

2017. máj. 16. 23:20
 12/23 A kérdező kommentje:
11# Te orvos vagy?
2017. máj. 17. 09:27
 13/23 A kérdező kommentje:

11#-es csak privátban merte megírni hogy orvos.

Nos, ha ez valóban igaz, akkor nagyon felháborító és elszomorító, hogy ilyen kioktató és lekezelő a stílusod. Nagyon sajnálom a betegeidet, akik ezt a hozzáállást kapják amikor a legkiszolgáltatottabb helyzetben vannak.

Ha neked az okoskodás, ha valaki veszi a fáradtságot és utána keres és olvas valaminek, akkor legyen. Viszont azt kikérem magamnak hogy lehülyézel!

Sajnálom, hogy a kérdésre érdemi, értelmes és segítő választ nem voltál képes adni, csak a mocskolódást.

Ha egy orvostól ezt kapja az ember, akkor miért csodálkozunk, hogy hol tart ez az ország?

2017. máj. 18. 14:16
 14/23 anonim ***** válasza:
Azzal kezdte hogy normálisan válaszolt. Ember....
2017. máj. 18. 17:22
 15/23 A kérdező kommentje:
Neked az normális válasz, hogy a kérdező hülye és okoskodik?
2017. máj. 19. 06:16
 16/23 anonim ***** válasza:
Hatos valasz az övé, teljesen normálisan válaszolt. Majd elkezdték okoskodni.
2017. máj. 19. 08:45
 17/23 A kérdező kommentje:
Én kezdtem el okoskodni? Ő javította ki a kérdésemet, amikor abban nem volt hiba. Én ezt kötözködésnek hívom.
2017. máj. 19. 09:55
 18/23 anonim ***** válasza:
Nem ertem mi a bajod a hatos valasszal, én semmi sértőt nem latok benne. A hetesbben kijavít. Nem tudom hogy igaza van e, annyira erdekel hogy rakeressek, de ha valaki a pipettat összekeverné a bürettával encis kijavitanam.
2017. máj. 19. 10:30
 19/23 A kérdező kommentje:

Nem kevertem össze semmit, mégis kijavított. Utána néztem hogy tévedtem-e, azt találtam hogy nem, erre az volt a válasz hogy hülye okoskodó vagyok.

Kérem csak azok írjanak, akik a feltett kérdésre válaszolnak!

2017. máj. 19. 13:13
 20/23 anonim ***** válasza:
Tudod kérdező, olyan a mosdó, amilyen a törölköző. Én írtam neked egy teljesen korrekt választ a hatos hozzászólásomban. És utána valóban inkább fun factkénk megjegyeztem, hogy a fülesnek mi a hivatalos neve. Erre te elkezdtél bunkózni... úgy, hogy egyébként lövésed sincs a témáról. Innentől nincs miről beszélgetnünk.
2017. máj. 20. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!