Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy elmúljon?

Mit tegyek hogy elmúljon?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Ma megettem egy nagyon olajos tele sajtal dobált lángost. Na de miután megettem nagyon rosszul lettem. Azóta hasmenésem és hányingerem van . A torkomban érzem és olyan mintha hánynom kéne :P Mit tehetek? Holnapra elmúlik? Holnap este megyek el és nem mondhatom le !!!!

2017. máj. 11. 22:42
 1/3 A kérdező kommentje:
1 órája vettem be gyógyszert hasmenés ellen ....
2017. máj. 11. 22:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Valami nem volt jó a langossal, de lehet, hogy előtte ettél valamit és az.

A széntablettákat hanyagold. Ha több, mint 6x volt/lesz hasmenésed, esetleg nagyon rosszul vagy, akkor főzz rizsát, és a kifőtt levét idd meg. Persze a rizst is megeheted, ne pazaroljunk. Esetleg főzőcsoki is jó hasmenés ellen.

Ha kevesebb mint 6, akkor el fog múlni.

2017. máj. 11. 23:31
 3/3 anonim ***** válasza:
hülyeség, ha már kijött minden jöhet a széntablet nagy dózisban és ne egyél szinte semmit csak módjával vizet igyál
2017. máj. 12. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!