Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagy bajom lehet?

Nagy bajom lehet?

Figyelt kérdés
Lelkileg és fizikailag sem vagyok a legjobb passzban.Az elmúlt 2 évben folyamatosan megy a hasam.Voltam pszichiátrián is egy hetet.Ott azt mondták a depressziótol.Magánsulis vagyok az állapotom miatt,de édesanyám nem igen visz vizsgálatokra vagy pszichológushoz mostanban.Egy hónapja egyre rosszabbul érzem magamat.Nem nagyon tudok enni (Bár eddig sem bírtam),de mostanában még egy pohár víztől is rosszul vagyok.De igyekszek rendesen enni,aludni és mindent meg tenni amit kell.De egyre gyengébb vagyok, felkelni is egy fél óra mert alig tudok megmozdulni,csak aludni tudnék.(Így is átlagosan min 10 órákat alszok) Gyakoriabbak a pánik rohamaim, és nagyon rossz a közérzetem.Általában egyedül vagyok itthon,és senki se tudna nagyon meghallgatni engem.Mit tudnék csinálni? Ha legalbb ne lennék ilyen fáradt már rengeteget segítene a dolgon.Nagyon félek,hogy ha így folytatódik akkor vissza kerülök a pszichiátrira.Valaki segítsen,vagy csak adjon egy kis tippet.Nagyon hálás lennék érte.Köszönöm szépen.
2017. máj. 7. 00:31
 1/1 anonim ***** válasza:

A pánikrohamok, fáradtság, étvágytalanság, stb mind a szorongástól vannak.Először is próbálj megnyugodni, és gondold át mit tudsz megtenni önmagadért.Ha édesanyád nem segít, akkor kérj mástól segítséget.Barát, rokon, stb.Ez az állapot nem fog elmúlni magától, tehát lépned kell! Háziorvos is tud segíteni. Javasolhat pszichiátert,esetleg egyéb kivizsgálásokat.

Mindenképpen egyél, mert a szervezet elsősorban ételből tud energiát nyerni.Ha megoldható, szedj valami multivitamint! Próbálj a legnyugodtabb, legvidámabb tevékenységeket végezni.Sétálgatás a napfényben, kisállatok simogatása, vígjátékok nézegetése, olvasás, rajzolás.Amennyire csak lehetséges, kerüld a stressz! Ha elkerülhetetlen, ne félj a kórháztól! Lehet, hogy kicsit leszedálnak, de legalább pihensz. Antidepresszánsokat is adhatnak, ami segít a szorongás leküzdésében.

2017. máj. 7. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!