Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan lehet kitolni a fájdalo...

Hogyan lehet kitolni a fájdalomküszöbünket?

Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 17:55
 1/6 A kérdező kommentje:
bocs ha rosszhelyre írtam,de nemtudtam hova kellene..
2010. máj. 15. 17:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Sehogy. Mindenki valamilyen fájdalomtűrő képességgel születik. Esetleg meditációval, mint a jógik. Ez azonban közönséges halandónak nem nagyon szokott sikerülni. Különben miért és meddig tolnád ki?
2010. máj. 15. 18:08
 3/6 A kérdező kommentje:

hát mert szeretném kicsit jobban eltűrni a fájdalmat!

nem azt mondom hogy kínozni szeretném magam..hanem ha pl.valaki belémrug eggyet vagy labdával megrugnak..ne fájjon..vagy kevésbé fájjon.

2010. máj. 15. 18:10
 4/6 anonim ***** válasza:

ha szoktatod magad a fájdalomhoz (elég szarul hangzik, tudom), nőhet a fájdalomküszöb, vagy inkább toleránsabb leszel a fájdalommal szemben

pl. ha lábon rúgnak, és nagyon ordítanál, de helyette nagy levegőket veszel, mélyen leszívod és elszámolsz 10-ig, úgy tűnhet, jobban bírod a fájdalmat, közben pedig valóban csökken is a fájdalomérzet - így mások előtt strapabíróbbnak tűnsz

de a valódi megoldás a meditáció

2010. máj. 15. 19:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet rá edzeni. De fölösleges dolog volna ezért fájdalmat okozni magadnak, ugyanis a fájdalom veszélyt jelez, és ha direkt okozol fájdalmat az edzés kedvéért, akkor kárt tehetsz magadban.
2010. máj. 16. 08:01
 6/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszotokat.

amugy énis csak egy kicsit tolnám kijjebb..

és énis arra gondoltam hogy ha hozzászokom a fájdalomhoz akkor esetleg jobban fogom majd tűrni.

2010. máj. 16. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!