Ez mi lehet mandulagyulladás után?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A napokban tüszős mandulagyulladást kaptam. Ez már egy ideje tart, talán kezd enyhülni úgy érzem. Viszont a gyomrom vacakol. Nem nagyon tudtam enni a napokban,csak keveseket. Tegnap feltűnt, hogy amikor eszek elkezd égni a mellkasom/ gyomrom. Ma ez addig fokozódott, hogy van hogy magától is ez van, de ha nem is elèg egy kis vizet innom.
Nem tartózkodom otthon jelenleg, nem igazán van ötletem mi lehet ez. Valakinek esetleg ötlet vagy tapaszzalat?
2017. ápr. 26. 16:16
1/2 anonim válasza:
Refluxos tünet is lehet, esetleg gyógyszertől is, amit a manduládra szedtél.
Igyál Salvus vizet, vagy más savcsökkentőt pár napig és diétázz, ne egyél savas ételeket, zsíros és fűszeres ételeket, édességet.
2/2 anonim válasza:
Gondolom, kaptál rá antibiotikumot. Attól lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!