110 kg-osan futni nem káros?
Figyelt kérdés
Ízületek, stb-re nézve.2010. máj. 14. 15:16
2/7 anonim válasza:
Ige, káros. A férjem épp annyi. Egy szakember azt tanácsolta neki először fogyjon aztán sportoljon mert futással akarta leadni a felesleget.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi... Tesitanárom ma futtatott engem is egész órán.. Folyamatosan.. Azóta fáj a térdem :S
2010. máj. 14. 15:31
5/7 anonim válasza:
Szerintem, ha megfelelő cipőben futsz, és semmi esetre sem szilárd bukolatú úton, nem lehet káros, főleg ha fokozatosan állsz neki. A kemény talajon (aszfalt, beton) annak is káros az izületekre, aki nem túlsúlyos. Nem reklám célzattal, de ajánlanám futáshoz a baobao gördülőtalpas cipőjét. MBT jellegű, de az ára töredéke a nagy nevű cipőkének, és ugyanúgy kíméli az izületet, sporthoz meg főleg jó, és az ára sem csillagászati.
6/7 anonim válasza:
15:33 vagyok. Nekem többször volt vitám a tesitanárral, aki az osztályt az iskola melletti aszfaltos úton futtatta. Aztán jött az orvosi felmentés az ortopédiáról! Mert nem képesek még a szakorvosok véleményét sem elfogadni!!! De én akkor is az út melletti fűben futottam, még ha megpukkadt, akkor is.
7/7 A kérdező kommentje:
Betonon futottam, egy kis sz*r kínai tornacipőben... :S
Köszi a válaszokat
2010. máj. 14. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!