Beütöttem a lábam, leszakadt a köröm. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Beütöttem,akkor a nagy lábjujjam körme teljesen meg lilult. Tegnap este felszakadt,mert véletlen ráléptem. Próbáltam leszedni,de nem tudtam mert egy helyen még tartotta magát a körömágyhoz. Ami fütyögött azt levágtam. Most a bal fele le van vágva,a jobb fele ott van még. Ahogy ráléptem,vérzett,mert a jobb oldalt nem volt alatta semmi csak a hús és azt feltépte. Most az alvadt vér mégjobban tartja a körmöt. De az alatta levő réteg,az a megkeményedett rész ahova a köröm fog nőni az is ilyen lilás-feketés. Az mitől van? Körömgomba? Éjszakára bekötöttem,de nagyon fájt úgyhogy levettem a kötést,akkor egyből elmúlt a fájdalom. Gondolom nem jól kötöttem be. Amúgy nem fáj,nem érzékeny,ha babrálom akkor sem. Mit csináljak vele? Le fog jönni a maradék köröm darab magától? Sajnos most nem tudok dokihoz menni,azért kérdezem itt. Olvastam a neten hogy szóda bikarbónás vízbe kell áztatni. Az jó lehet? Használ? Vagy inkább ne? Erdélybe jöttem látogatóba. Itt van olyan,hogy "kékszesz". Fertőtlenítő hatású. Pl itt babák köldökét is azzal kezelik,vagy bármilyen sebet. Csak az megcsípi nagyon. Merjem bekenni vele? Kérlek segítsetek.2017. ápr. 23. 08:32
1/4 anonim válasza:
Tartsd tisztán, ne kenj bele szereket. Ha járás közben zavaró, akkor kösd be.
Majd lejön a maradék is magától, nem kell neked leszedned.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy válaszoltál 😊
2017. ápr. 23. 20:12
3/4 anonim válasza:
Kösdd be valamivel és 1-2 héten belül vissza nő
4/4 A kérdező kommentje:
Jó. Köszönöm
2017. ápr. 24. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!