Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pár hónapja nagyon beütöttem...

Pár hónapja nagyon beütöttem a lábamat. Szerintem le fog esni a köröm. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Akkor le kékült-lilult-sárgult,de nem fájt,gondoltam elmúlik. De most észrevettem,hogy mozog a köröm. A körömcsipesz reszelőjével alá tudok nyúlni. Szerintem tuti le fog esni. Viszont a köröm bal fele lejönni látszik,a jobb fele még tartja magát,nincs rés alatta,semmi. Ilyenkor mi van? Leválik teljesen? Vagy fele leesik fele ottmarad! Doki fel kell tépje? Parázok,hogy ha lejön nem egészben jön le. Fáj ha leesik? Kenjem valamivel? Cipőbel kössem majd le,vagy addigra annyira "meg kérgesedik" (nem tudom másképp megfogalmazni) hogy nem kell? Segítsetek.
2017. márc. 8. 09:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Semmi különösebbet nem kell vele csinálni. Annyit tegyél meg,hogy leragasztod vagy bekötöd,hogy még véletlenül se tépje le valami. Egyébként ahogy nő az új köröm szépen le fogja tolni a sérültet.
2017. márc. 8. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!