Hogy tudok leszokni a kézropogtatásról?
Figyelt kérdés
Olyan 2 éve kezdtem el ropogtatni a kezem , mostmár ott tart a dolog hogy naponta többször is ropogtatom úgy hogy egy ujjamon olyan 2-3-at tudok roppantani. Mostanában "bütykös" lett az újjam és valahogy leakarok szokni róla. Esetleg van erre valami módszer hogy könnyebben lelehessen szokni?#kézropogtatás
2017. ápr. 21. 00:28
1/7 anonim válasza:
Maga a kézropogtatás semmilyen következménnyel nem jár. Az ízületfolyadékban levegőbuborék jön létre, majd kipukkan, annak van ilyen hangja.
Mit értes "bütykös" alatt?
2/7 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy az újjam közepénél megdagadt és nagyobb az átlagnál
2017. ápr. 21. 01:05
3/7 anonim válasza:
Hát így látatlanban plusz laikusként nem vállalkozok diagnózisra :)
Történt-e változás abban, ahogy a kezed használod? Pl. másféle munka, serdülőkor, ilyenek?
Ha aggaszt a dolog, akkor háziorvos és talán reumatológus kombóval folytathatnád a nyomozást.
4/7 A kérdező kommentje:
Mostanában Skateparkokba elkezdtem rollerezni napiszinten. Esetleg attól lehetne?
2017. ápr. 21. 09:18
5/7 anonim válasza:
Mondom, nem értek hozzá, szóval tökmindegy, mit mondok, nem? :)
Ha ugyanúgy tudod mozgatni, nem fáj, nincs vele gond, akkor nem hinném, hogy baja lenne, de csak azért mert én ezt mondtam, még menj el megnézetni, ha akarod.
6/7 anonim válasza:
A ropogtatástól nem lesz bütykös, más terhelte meg.
Én speciel 25 éve ropogtatom, még a lábujjaimat is.
7/7 A kérdező kommentje:
Okés :D
2017. ápr. 22. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!