Mi történik azzal aki sos langyos vizet iszik?
Figyelt kérdés
Kihagyja vagy csak segít méregteleníteni?2017. ápr. 11. 23:18
1/4 anonim válasza:
Lehetséges, hogy hanyingere lesz és fájni fog a hasa.
2/4 anonim válasza:
Ezt a méregtelenítést felejtsük már el, ott a májad és a veséd, azok feladata a méregtelenítés.
Amúgy meg kihányja, de ha mégsem akkor a só mennyiségétől függően nagyon szomjas lesz, gyors szívverést okozhat, szem körüli puffadást stb.
3/4 anonim válasza:
Ha valami baj van a gyomrommal és hánynom kellene de nem tudok (másnapossag vagy feleőtlenül túl ettem magam) akkor ezzel a módszerrel hánytatom meg magam.
Persze nagyon ritkán.
4/4 anonim válasza:
Hát nem tudom, én minden nap eszek langyos vagy meleg sós vizet leves formájában, és semmi bajom tőle :)
Mennyiség és sókoncentráció kérdése amúgy, elvileg hasmenést vagy hányást okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!