Mitől lehet?

Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 12:39
 1/3 A kérdező kommentje:

Gyakran hallom a jobb fülemben a szívdobogásomat ,ilyenkor néha erőseben is ver a szívem,de amúgy megfigyeltem,hogy ez a bosszantó érzés nincs konkrét összefüggésben sem a vérnyomásommal,sem a pulzusszámmal.Tehát elképzelni sem tudom,mi oka lehet.A vérnyomásom kissé ingadozó .Már mindenféle szívvizsgálaton voltam,de a szívemnek nincs baja..

Másik fura dolog:gyakran előfordul,hogy ha lefekszem,akkor gyorsabban,erősebben ver a szívem,néha a vérnyomásom is megemelkedik,ez nagyon különös,mert pont akkor kéne lenyugodni a szívnek és vérnyomásnak,ha lefekszik az ember.Tetőtől talpig kivizsgáltak,semmi bajom nem találták,egészségesen élek .Akkor mi a frásztól lehet ez?Idegesít!

A dokim szerint pánikbetegség.Az igaz is,hogy nagyon stressezes az életem,van miért szoronganom,de én nem hiszem,hogy attól van,hiszen akkor is előjönnek a tünetek,ha nem vagyok ideges,és minden nap,nagyjából ugyan abban a napszakban tapasztalom!

Hallott már valaki ilyen problémáról?Mi oka lehet?

2010. máj. 13. 12:39
 2/3 anonim válasza:

Szia!

Tehát erős szívdobogásról, vagy felgyorsult szívműködésről van szó. Akkor irreális vagy eltúlzott szorongást, aggodalmat érzel két, vagy több életszituáció miatt. Amennyiben a vizsgálati leletek (EKG stb.) nem utalnak szervi eltérésre psychiatriai szakvizsgálatot, kezelést javaslok. Jobbulást kívánok!!

2010. máj. 13. 19:24
 3/3 anonim ***** válasza:

pedig jobb lenne elfogadnod hohy pánikbetegség, szorongás stressz

test és lélek együtt van ha egy megbetgeszik húzza a másikat is a mélybe..

2010. máj. 13. 19:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!