Mitől lehet?
Gyakran hallom a jobb fülemben a szívdobogásomat ,ilyenkor néha erőseben is ver a szívem,de amúgy megfigyeltem,hogy ez a bosszantó érzés nincs konkrét összefüggésben sem a vérnyomásommal,sem a pulzusszámmal.Tehát elképzelni sem tudom,mi oka lehet.A vérnyomásom kissé ingadozó .Már mindenféle szívvizsgálaton voltam,de a szívemnek nincs baja..
Másik fura dolog:gyakran előfordul,hogy ha lefekszem,akkor gyorsabban,erősebben ver a szívem,néha a vérnyomásom is megemelkedik,ez nagyon különös,mert pont akkor kéne lenyugodni a szívnek és vérnyomásnak,ha lefekszik az ember.Tetőtől talpig kivizsgáltak,semmi bajom nem találták,egészségesen élek .Akkor mi a frásztól lehet ez?Idegesít!
A dokim szerint pánikbetegség.Az igaz is,hogy nagyon stressezes az életem,van miért szoronganom,de én nem hiszem,hogy attól van,hiszen akkor is előjönnek a tünetek,ha nem vagyok ideges,és minden nap,nagyjából ugyan abban a napszakban tapasztalom!
Hallott már valaki ilyen problémáról?Mi oka lehet?
Szia!
Tehát erős szívdobogásról, vagy felgyorsult szívműködésről van szó. Akkor irreális vagy eltúlzott szorongást, aggodalmat érzel két, vagy több életszituáció miatt. Amennyiben a vizsgálati leletek (EKG stb.) nem utalnak szervi eltérésre psychiatriai szakvizsgálatot, kezelést javaslok. Jobbulást kívánok!!
pedig jobb lenne elfogadnod hohy pánikbetegség, szorongás stressz
test és lélek együtt van ha egy megbetgeszik húzza a másikat is a mélybe..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!