Valami tippet? Vagy hogy tudnám lerendezni úgy hogy ne vegyék észre?
Elsőnek mondanám: elolvastad rendesen az utolsó sorokat? Mert ha igen vagy a szövegértésed nem jó, vagy nem értetted meg esetleg azt hiszed ezzel elérsz majd valamit. Tudom nem kell ebből nagy ügyet csinálni, de azért gondold végig ott állnak a wc ajtajánál és te bent nyomsz és 5 perc után elhagyod a helységet majd olyan bűz van hogy hánynod kell. Nem lenne ciki tényleg. Én sem tudom miért ciki ez a legtöbb embernek, de ezt el kell fogadni. Koromat nem írnám le, de már kamaszodom és mint mondtam tudom hogy mindenki csinálja és hogy ez nem jó és azt is, hogy ez természetes dolog. Mindenki kiröhögne egy ilyet hogyha ezt csinálná emberek előtt. Ez egy olyan oldal ahol a kérdéseinkre adunk választ, és nem megmondjuk a tutit ha csak nem kérik. Ezekben a mondatokban semmi rossz szándékom nincs. Szóval ne vedd sértésként. Egyszerűen a ,,nagy dolog" mégsem olyan mint a pisilés amit mások előtt is lazán elvégzel mármint úgy a többiek előtt hogy ők azt hallják. Én egyszerűen nem akarom, hogy az legyen az esti pletyka hogy: Hallod xy-t hallottam a mosdóban nyomni vagy olyan büdös volt utána hogy ble...kamasz lány vagyok azt nem tudhatom hogy te ki és mi vagy, de talán ha az én helyemben lennél értenéd. Én már sokat szenvedtem a mások véleménye miatt, és nem akarok mindenkinek megfelelni de ezt ne is keverjük ide. Nem azért mert érdekelt de inkább hagyjuk. A lényeg a lényeg, én nem akarom a tudtukra adni akármilyen jellel is. Ennyi lett volna, ha ezzel lenne valami probléma légyszives privát üzenetben beszéljük ezt meg mert nem akarok semmilyen vitát ez a kérdés alatt. Köszönöm.2-es válaszoló
Tudom de akkor hogy csinálják nyomtalanul? Nem azért mert figyelgetni szoktam, jó valószínű ők se azért mennek oda hogy azt nézegessék, hogy ki mikor és hol de na...el akarom kerülni az ilyen dolgok miatt a csúfolódást meg stb.
Lehetne azt mondani, hogy ezekkel ne foglalkozz, de nekem már megvolt a bajom elég durván ezekkel a csúfolódásokkal. Azért köszi, ez bevállhat :) további válaszok jöhetnek :")
". Mindenki kiröhögne egy ilyet hogyha ezt csinálná emberek előtt"
Énszerintem kicsit túldramatizálod. Nyugodtan pukkants is, kakálj is a tábor alatt; egészségtélen a kakit konkrétan visszatartani. Egyszer egy lány bele is halt. Mondjuk ő két hónapig csinálta vagy meddig, ha jól emlékszem, addig bírta. Szóval egészségtelen. Meg a pukizás miatt se aggódjál. Plusz, a többiek is tudnak büdit kakkantani, ne aggódj ezen. Együtt is röhöghettek rajta, ha kiszúrják, hogy milyen büdöset csináltál, akkor te is mosolyoghatsz, elnevethetitek a dolgot. Ne aggodalmaskodj, mindenki szokott kakilni. A már nem hasznosítható anyagokat a szervezet kilöki, és így lesz hely az újnak, amiből megintcsak fölveszi a tápanyagokat, ésatöbbi. Ne aggódjál már, de most komolyan. Ha büdi lesz, büdi lesz, nagy ügy; ilyet úgyis mindenki csinál, úgyis elfelejtitek. Esetleg legközelebb ne menj táborba, ha ezt annyira kínosnak érzed. Amúgy tényleg, bárki tud büdöset kreálni. Hogyha zavar, fújd be utána dezodorral, vagy légfrissítővel a helyet, és nyissál ablakot. Nem kell ebből ekkora ügyet csinálni, semmi ciki sincs ebben. Még akkor sem lenne, hogyha esetleg nem is barátokkal lennél egy házikóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!