Folyamatosan fáj a hátam és a bokám. Mitől lehet?
Nem hinném hogy a kettő összefügg de egy kis részletezés:
Bokámmal még karácsonykor volt egy "kisebb" baleset
Ráugrott egy 4 éves gyermek. Akkor 4-5 napig nem tudtam ráállni de azt mondták nem fáj az annyira majd elmúlik. Azóta folyamatosan egy tompa fájdalmat érzek és ráugrani meg kb. szívinfarktus... Nem tudom hogy a kari-i esetnek köze van-e ehhez de gondoltam leírom hátha mégis mert akkor sem voltunk orvosnál.
Hátam: szerintem az iskola táskát egyik magyar diáknak sem kell megmagyarázni (7-8 kg). Próbálok egyenes háttal ülni,állni de még úgy is fáj. Próbáltam magasan feküdni alacsonyan de ugyanolyan kényelmetlen. A hátamon alig tudok feküdni mert azonnal elkezd fájni a derekam. Eléggé hajlékony vagyok és ebbe a hátam is beletartozik ( tánc miatt vagyok nagyon kinyújtva).
Egyikkel sem tudok nagyon mit csinálni mert orvoshoz egyedül nem mehetek anyáék meg azt mondják túldramatizálom. Mit tegyek szerintetek vagy még inkább mitől van ez?
A válaszokat előre is köszi!
#1 mazsorettezek és aerobikozok de egyik sem túl megterhelő
#2 köszi de így is alig van szabadidőm mert vagy edzés vagy tanulás szóval ezt el lehet vetni
Köszi a választ!
100kg ot felemelni se megterhelő valakinek.
Ha ilyen rossz állapotban vagy de nem zavar, akkor folytasd.
Az edzés alatt erőnövelésre gondoltam nem ugri-bugri ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!