Sztepi kérdése:
Mitől lehet ez a szédülés? Lehet bármit tenni ellene?
Figyelt kérdés
Fontosnak tartom elmondani, hogy kiskoromtól kezdve, mindig volt valami problémám. Kezdjük azzal, hogy rengeteget fájt a fejem, szerencsére, ez már elmúlt, ez után jött az az utálatos látótér kiesés, ami magával hozta az émelygést, és most meg itt van a visszatérő szédülés, úgy vettem észre, hogy biztosan a nyakam pozíciója a baj, az alvásnál. Utánna olvastam kicsit és elég szörnyű dolgokat találtam, most sikerült kétségbeesnem. Megnehezíti a hétköznapi életem, mert nem gyors lefolyású, dokinál is voltam, tornát ajánlott, de attól még rosszabbul érzem magam. Közületek, bárki tapasztalt már hasonlót? Mit lehet tenni ez ellen?2017. ápr. 9. 07:28
1/4 anonim válasza:
Kivizsgálás történt ez irányban? Nyaki ér UH? Nyaki gerinc RTG,CT?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem voltam semmilyen nyaki kivizsgáláson!
2017. ápr. 9. 08:16
3/4 anonim válasza:
Először is ne kutasd a neten az okokat!Komolyan,mert én is ebbe a csapdába estem,aztán halálra paráztatod magad.KI kell vizsgáltatni igen,de nagyon sok minden lehet,ezért nem érdemes rágörcsölni.Neurológust keress fel elsőként,aztán ő majd tovább irányít.De nyaki doppler vizsgálatra is menj el!Minden jót!
4/4 anonim válasza:
A nyaki Doppler közneve nyaki ér UH :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!