Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet ez a szédülés?...

Sztepi kérdése:

Mitől lehet ez a szédülés? Lehet bármit tenni ellene?

Figyelt kérdés
Fontosnak tartom elmondani, hogy kiskoromtól kezdve, mindig volt valami problémám. Kezdjük azzal, hogy rengeteget fájt a fejem, szerencsére, ez már elmúlt, ez után jött az az utálatos látótér kiesés, ami magával hozta az émelygést, és most meg itt van a visszatérő szédülés, úgy vettem észre, hogy biztosan a nyakam pozíciója a baj, az alvásnál. Utánna olvastam kicsit és elég szörnyű dolgokat találtam, most sikerült kétségbeesnem. Megnehezíti a hétköznapi életem, mert nem gyors lefolyású, dokinál is voltam, tornát ajánlott, de attól még rosszabbul érzem magam. Közületek, bárki tapasztalt már hasonlót? Mit lehet tenni ez ellen?

2017. ápr. 9. 07:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Kivizsgálás történt ez irányban? Nyaki ér UH? Nyaki gerinc RTG,CT?
2017. ápr. 9. 07:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem voltam semmilyen nyaki kivizsgáláson!
2017. ápr. 9. 08:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Először is ne kutasd a neten az okokat!Komolyan,mert én is ebbe a csapdába estem,aztán halálra paráztatod magad.KI kell vizsgáltatni igen,de nagyon sok minden lehet,ezért nem érdemes rágörcsölni.Neurológust keress fel elsőként,aztán ő majd tovább irányít.De nyaki doppler vizsgálatra is menj el!Minden jót!
2017. ápr. 10. 09:38
 4/4 anonim ***** válasza:
A nyaki Doppler közneve nyaki ér UH :)
2017. ápr. 10. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!