Mi okozhat ennyire hirtelen szédülést?
Figyelt kérdés
Boltban vásárlás közben hirtelen megszédültem, csak úgy az pillanatról a másikra..
Inkább ki sem jöttem a boltból, percekig csak járkáltam, hogy ha valami komolyabb, akkor ne az utcán érjen..
Az érzés hasonlított arra, amikor részeg vagyok, csak épp most nem ittam alkoholt. 3-5 percen belül viszont elmúlt a szédülés, viszont azóta kicsit úgy érzem, hogy a fejemben időnként néha mintha megfájdulna valami, vagy zsibbadna a fejem..
Szerintetek mi okozhat ilyet? Ezzel el kell menni orvoshoz, vagy teljesen normális?
Velem először fordult elő ilyen.
30/F
2017. márc. 6. 18:47
1/3 anonim válasza:
Fordulj orvoshoz, ha nem is talal semmit, akkor is voltal legalabb kivizsgalason! :)
2/3 anonim válasza:
Vérnyomás lehet, nekem állandóan alacsony, és pont ilyen szokott lenni, mikor annyira leesik, hogy már az ájulás szélén vagyok.
Most meg kettős front van, lehet, hogy az kezdett ki.
3/3 anonim válasza:
Vérnyomásodat meg kellene mérni, lehet magas is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!