Miért van ilyen sok vesekövem?
Már vagy 4 éve vannak veseköveim. Kisebbek , nagyobbak , rendszeresen. Havonta , 2 havonta mindig becsúszik egy. Eleinte járogatunk orvosokhoz , hogy mi bajom lehet , ultra hangra is ahol felfedeztek vmi jóindulatú csomót is az egyik vesémbe. Voltak nagyon durva esetek mikor hánytam a fájdalomtól , rohanni kellett a sürgősségire , hogy adjanak be injekciót , mert már 4 órája görcsölök. Vkinek netán hasonló panaszai vannak e , vagy miért lehet egyáltalán vesénként 50-50 darab kövem , mert ezekre a kérdésekre 4 év alatt az orvosok nem válaszoltak....
Egyáltalán vége lesz vmikor ? ( iszok rendesen napi 1, 5 -2 liter megvan )
Nekem is voltak vese köveim és a sok ivástól sem tudtam tőlük "megszabadulni"
Aztán teherbe estem és eltűnt a doki mondta hogy az erőltetéstől ki nyomhattam...
Pár év múlva megint terhes lettem aztán baktériumot találtak a vesémben és csövet helyeztek be mert nem ment a vizelés...vénásan kaptam a sok gyogyszert ...amitől késöbb a vizeletem is rendben volt...hogy miért volt véres gennyes a vizeletem? a sok baktériumtól és a baktérium mért volt a vesémben? arra én sem kaptam választ...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!