Vesekövem van már 1,5 hónapja, mi tévő legyek?
Sziasztok!
A helyzet az hogy már 1,5 hónapja egy 3mm-es vesekövem van. Tudom ez rendkívül kicsi mégis óriási fájdalmakat tud okozni. 3x voltam korházba emiatt, azt mondták hogy nem tudnak vele mit kezdeni mert 5mm alatt nem lézerenek/zúznak ezért próbáljam meg kipisilni. Sajnos még mindig bennem van, van hogy 1 hétig nem érzek semmit de egyszercsak visszajön a görcs. Ma lementem a körzeti orvoshoz és ő is scak azt tudta mondani hogy pisiljem ki sajnos nincs más megoldás. Mára már olyan stádiumba vagyok vele hogy folyton olyan érzésem van mintha pisilnem kellene illetve ott lenn lüktető csípő érzést érzek és emellett még a vesém is fáj. Kiprobáltam már elég sok mindent, vesetisztító tea, mezei zsúrló, gyógytea, kocogás, lépcsőzés, rendszeres melegfürdőzés stb. Az lenne a kérdésem hogy valaki volt-e már hasonló helyzetbe és hogy mi lett a vége? Félek hogy ha 1,5 hónap alatt nemjött ki... akkor továbbra sem fog kijönni és valami komolyabb bajt okozhat. A válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!