14- éves vagyok es az utóbbi időben nagyon elhiztam! -
vagy azért fejlődik a testem vagy azert mert
csillapithatatlan ét vágyam van?
Figyelt kérdés
Ennek kb mennyi idő ...vagy megnyulok és eloszlik a sok zsír !!-nagyon felek hogy a nyárra ilyen maradok nem tudnatok írni pár tippet ami csillapithatja az ét vágyam meg le is fogyhatok azt mondták hogy napi egy evőkanál almecet segít !!!- kérlek segíthetek nagy traumaban vagyok !
Meg segíthet ha sokat nyujtozkodok ?
2017. ápr. 5. 13:25
1/10 anonim válasza:
Igyál sok vizet.
2017. ápr. 5. 13:34
2/10 anonim válasza:
A lányok testi növekedésére jellemző, hogy az első menstruáció után átlagosan még 6 centimétert nőnek, testtömegük változására pedig jellemző, hogy több testzsírt halmoznak föl, mint a fiúk. Tizenhat éves korukra pont kétszer annyit, mint ellenkező nemű kortársaik. A szeméremdombjuk is kissé "pufibb" lesz, és kiemelkedik, amit a lányok sokszor a hízás nemkívánatos jelének tekintenek, pedig ez nem a ledolgozható zsírpárnák közé tartozik.
2017. ápr. 5. 13:37
3/10 anonim válasza:
kéne neked valami intenzív mozgással járó sport. Mellette ehetsz kedvedre. Mondjuk véraláfutás vagy távolba nézés helyett ne a sakkot válaszd.
2017. ápr. 5. 13:38
4/10 anonim válasza:
Milyen magas vagy, és hány kiló? Miket szoktál enni? Mozogsz, sportolsz valamit?
2017. ápr. 5. 13:39
5/10 anonim válasza:
és hogy értetted azt hogy segít-e a sok nyújtózkodás? :)
2017. ápr. 5. 13:42
6/10 A kérdező kommentje:
Hát ha nyujtozkodok akkor megnyulok es eloszlik a zsirom
2017. ápr. 5. 13:52
7/10 anonim válasza:
Inkább az agyadat edzd, az inkább rádfér
2017. ápr. 5. 15:20
8/10 anonim válasza:
bakker, ez után a válasz után remélem hogy kamuzik a kérdező, nem létezik hogy ilyen butaságban higgyen valaki.
2017. ápr. 5. 15:50
9/10 A kérdező kommentje:
Csak nagy traumábam vagyok az alakom miatt és felek h túl csúnya leszek
..
2017. ápr. 5. 20:11
10/10 anonim válasza:
Akkor figyelj arra mit eszel, iszol-e cukros üdítőket, és tessék sportolni, mert nem a koplalástól lesz szép feszes alakod. Ráadásul ha nem egyedül űzöl valami sportot, ott prímán lehet ismerkedni is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.