Mennyire fáj a vérvétel?
olyan, mint egy sima injekció, vagy a "vérkiszivás"miatt más? :D még nem voltam és fogok menni :S
meg olvastam itt egyik kérdésben, hogy ha beszélnek hozzád, stb, meg sem érzed. Én pont ezek miatt a hozzászólások miatt aggódom, hogy miért kell ekkora ügyet csinálni belőle :D:D tehát, hogy annyira fáj, hogy még meg is kell nyugtatni az embert azzal, hogy beszélnek hozzá? :O
köszönöm, hogy leirtad :) nyugodtabb vagyok már :) reméllem nekem sem fog fájni
mennyi ideig tartobb egyébként?
Szia!
Talán 1 perc ha volt,vagy még annyi se,becsuktam a szemem,jól megmarkoltam a fotelt,mert ilyen fotelszerű székbe ültem és vártam hogy mi van.
Ja és az is erőt adott hogy a szobában 4 szék volt meg 2 adminisztárációt végző személyzet és hát egyszerre 4 embertől vettek vért szóval voltak sorstársak és nem akartam hogy valaki meglássa mennyire be vagyok rezelve.
De tényleg mara gyorsak voltak és bennt még volt ilyen pihenő szék is hogy ha valaki úgy érzi akkor vérvétel után oda üljön le pár percre,de senki se tette,meg mondta hogy kicsit szorítsam a kezemra a vatta szerű anyagot,hogy ne vérezen de nem is vérzet,szóval nem volt miért szoronganom a vattát.
szóval nyugi,ha nagyon félsz akkor a vérvételre is bemehet ám valaki veled,mert egy fiatal fiúnál szinte az összes rokona(anya,apa,tesó,mama) ott volt,szóval egy ember bemehet veled,nem fogják kizavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!