Mennyire fáj a vérvétel?
olyan, mint egy sima injekció, vagy a "vérkiszivás"miatt más? :D még nem voltam és fogok menni :S
meg olvastam itt egyik kérdésben, hogy ha beszélnek hozzád, stb, meg sem érzed. Én pont ezek miatt a hozzászólások miatt aggódom, hogy miért kell ekkora ügyet csinálni belőle :D:D tehát, hogy annyira fáj, hogy még meg is kell nyugtatni az embert azzal, hogy beszélnek hozzá? :O
én pl volt hogy észre sem vettem hogy levették a vért.
nem nagy dolog :)
Még más rinyált nekem, hogy fél...
...addig én erőt vettem magamon, hogy "ugyan már, emiatt nem kell parázni"! És nem is kell. Csak az a rész fájt egy kis ideig, amikor beleszúrták a tűt. De nem néztem oda! :))
Aztán érdemes leszorítani jól a vattát, mert komolyan tud fájni, és bekékülni...:S
ÚGYHOGY NE FÉLJ!!!! :DD
Ne nézz oda, és akkor menni fog. Meg szorítsd erősen a kezed, a végére zsibbadni fog az egész :)
Én utána mozdítani se bírtam, annyira szorítottam :D Bár kb 5 percig matatott bennem a nő tűvel, pedig mondtam neki, hogy kb 1 centivel arrébb van az erem, ott vett múltkor is.. :S
Különben egyáltalán nem fáj. Én sem tudom, nem félek már tőle, mégis mindig kiver a víz és rosszul leszek ha megyek.. :S
15/L
és mennyi ideig tart? :O
hát. nem nyugodtam meg :D :D de végülis annyira nem félek, csak kiváncsiság :)
mondjuk én általában az ilyeneket megúsztam, azt a kötelező ojtást sem kaptam meg, amit nemis tudom hány évesenkap meg az ember, mert nekem "megérett" vagy hogy irják, igy tehát nem kellett :D
hát :P kitudja, talán rég nem voltál már :D nem gáz az :)
mielőtt mész igyál meg a biztonság kedvéért 2-3dl vizet ha kicsit parázol,mert ha rossz a vénád akkor lehet nemtalálják meg elsőre és gondolom te ezt nem akarod átélni, ezért igyál kis vizet
nekem volt hogy nemtalálták később visszahívtak de mondták hogy igyak előtte és egyből sikerült
amúgy szerintem olyan mint a sima injekció, semmi különöset nem éreztem rajta
értem, akkor majd iszom:D
de hát hisz látni azt a "kék" eret a kezeden, hogy lehet félre szúrni? :S
Na én vagyok a 25 éves fóbiáska és meg volt a vérvételem és végülis anyu nem tudott jönni,vater megmutatta hova menjek aztán ment a saját dolgára,szóval végül is egyedül mentem el,már ideje volt,a labor részleg folyton költözik hol föl hol le az emeleteken.
A lényeg előszőr oda sem mertem nézi és rákérdeztem mikor kezdi el és szól hogy már rég elkezdte,szóval semmit nem éreztem,még egy kisfájdalmat se és a végén már simán néztem,hogy veszi le a véremet.Nagyon ügyes volt és semmi fájdalmat nem éreztem,szóval neked sincs miért aggódnod,annyi ne nézz oda.Remélem sikerült megnyugtatnod most tégedet is.Sok sikert és ne félj,csak ijesztőnek látszik,de nem fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!