Alkoholistának érzem magam?
Ha mindez nem kamu, akkor nem 60 kiló vagy :-)
A hozzáállásodat nagyon tisztelem!
Volt a környezetemben pár alkoholista, de mindegyik feldühödött, ha betegségről, vagy függőségről, vagy terápiáról kezdtünk el beszélgetni vele. Egyáltalán nem volt betegségtudatuk, és teljesen természetesnek vették, hogy ők ilyenek és kész - és ez normális!
Te felismerted az alkoholfüggőségedet!
Ez a legfontosabb lépés a kikecmergéshez.
Sok lelkierőt és kemény kitartást kívánok a leszokáshoz!!!
És nagyon drukkolok!
Sajnos nem kamu. 105-110 kiló körül mozgok, igaz elég magas is vagyok. Nem csak hogy saját magam teszem tönkre, hanem a családomat, környezetemet is. Igaz én még részegen is békés ember vagyok. De ha így folytatom, ki tudja mikor bújik ki belőlem az ördög. A másik hogy anyagilag sem elhanyagolható mennyiségről van szó.
Köszönöm szépen a biztató szavakat.
Ha valakit érdekelne ma bementem a háziorvosomhoz és elmondtam neki hogy itt már többről van szó mint hogy szeretem a piát. Telefonált 1-2-őt, holnap jelenésem van a honvéd kórházba. Lesz pár vizsgálat, utána már többet tudok. A lényeg hogy a folyamat elindult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!