A nyelv alatt mért hőmérséklet sokkal több mint hónaljban?
Figyelt kérdés
megmértem nyelv alatt 37.3 lett és megmértem hónaljban ott meg csak 36.7. kicsit megvagyok fázva de most így nem tudom hogy akkor van-e egy kis lázam van sincs.2017. márc. 25. 20:56
1/4 anonim válasza:
Elvileg egyformának kéne lennie, de még a magasabb érték is csak egy gyenge hőemelkedés lenne.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ. én sem értem miért ekkora különbség. 2x is megmértem mind a két helyen. igen valójában úgy akartam írni hogy hőemelkedés. :)
2017. márc. 25. 21:03
3/4 anonim válasza:
A hónaljban mért hőmérsékletet köpenytemperatúrának, a test belsejében (szájüregben, végbélben) mértet magtemperatúrának nevezik. A kettő között kb 0,5°C különbség van: a hónaljban mért az alacsonyabb.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem, akkor ha levonjuk majdnem ugyan annyi :)
2017. márc. 25. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!