Csak szerintem hülyeség az hogy a tehéntejtől csak bajom lessz?
Figyelt kérdés
Mert kiskorom óta azzal indítom a napomat..2017. márc. 25. 16:11
1/5 anonim válasza:
Attól függ:
ha felforralod előtte és megvárod amíg lehűl és úgy iszod meg akkor nem, de ha nem csinálsz vele semmit akkor lehet hogy lesz valami bajod de szerintem az sem túl súlyos
2/5 anonim válasza:
Erre a kérdésre majd fogsz tudni magadnak válaszolni úgy a negyvenen túl, a majd az emésztésed nem lesz olyan, mint egy húsz évesnek. Nem kell annyira hencegni.
4/5 anonim válasza:
Szerintem is hülyeség.
Aztaaaaaa,micsoda érvelés,40évesen nem lesz olyan az emésztésed,mint egy 20 évesé!!! Tuti a tej miatt,nem azért,mert 40 éves vagy!Ó,ezek szerint meghalni is a tejtől fogunk,nem a kor,meg a testünk elhasználódása miatt!!!!Az MTA-n a helyed,he!
5/5 A kérdező kommentje:
persze negyvenen túl kinek olyan az emésztése mint 20 évesen? sőtt a vérnyomása is kinek olyan?
2017. jún. 3. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!