Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Csak szerintem hülyeség az...

Csak szerintem hülyeség az hogy a tehéntejtől csak bajom lessz?

Figyelt kérdés
Mert kiskorom óta azzal indítom a napomat..
2017. márc. 25. 16:11
 1/5 anonim válasza:

Attól függ:

ha felforralod előtte és megvárod amíg lehűl és úgy iszod meg akkor nem, de ha nem csinálsz vele semmit akkor lehet hogy lesz valami bajod de szerintem az sem túl súlyos

2017. márc. 25. 16:34
 2/5 anonim ***** válasza:
43%
Erre a kérdésre majd fogsz tudni magadnak válaszolni úgy a negyvenen túl, a majd az emésztésed nem lesz olyan, mint egy húsz évesnek. Nem kell annyira hencegni.
2017. márc. 25. 17:11
 3/5 anonim ***** válasza:
A tehéntej kisbociknak való!
2017. márc. 26. 21:44
 4/5 anonim válasza:

Szerintem is hülyeség.

Aztaaaaaa,micsoda érvelés,40évesen nem lesz olyan az emésztésed,mint egy 20 évesé!!! Tuti a tej miatt,nem azért,mert 40 éves vagy!Ó,ezek szerint meghalni is a tejtől fogunk,nem a kor,meg a testünk elhasználódása miatt!!!!Az MTA-n a helyed,he!

2017. jún. 1. 19:56
 5/5 A kérdező kommentje:
persze negyvenen túl kinek olyan az emésztése mint 20 évesen? sőtt a vérnyomása is kinek olyan?
2017. jún. 3. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!