Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Anyám miért nem érti meg,...

Anyám miért nem érti meg, hogy a napi 3-4-5 óra (ma szerintem max 3 óra lesz) alvás teljesen kifogja készíteni a szervezetét?

Figyelt kérdés
Szerintem kb ennyit alszik. 3 műszakba jár dolgozni, de sokszor miután hazaér a munkából akkor is inkább a facebookot görgeti órákon át, mintsem aludjon. Reggel meg kell ugyan úgy korán...féltem
2017. márc. 24. 11:08
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy bírja. Sajnos nekem a munkaképességem nagyon gyenge. Itt most nem arról van szó, hogy nem akarok dolgozni, hanem azt mondom, hogy akárhányszor voltam dolgozni mindig hamar kimerültem és pár hét után le betegedtem.
2017. márc. 24. 11:44
 12/18 A kérdező kommentje:
Nagyon fájó ez nekem, hogy ennyire haszontalan vagyok
2017. márc. 24. 11:44
 13/18 A kérdező kommentje:
sokszor ilyenkor amikor éjszakás inkább wc-re sem megyek el, csak ha nagyon muszáj (a szoba ahol alszik, pont a wc mellett van)
2017. márc. 24. 11:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a rendszertelenség miatt egyszerűen nem bír aludni? Magyarán, álmatlanságban szenved? És fél attól, hogy megint nem bír elaludni, ezért fárasztja még jobban az agyát a facebookkal?
2017. márc. 24. 13:18
 15/18 anonim ***** válasza:

Keress te is valami könnyebb diákmunkát, és otthon pedig csináljatok meg minden házimunkát a tesóddal.

Aludni pedig valószínűleg az összevisszaság miatt nem tud aludni.

2017. márc. 24. 13:35
 16/18 A kérdező kommentje:
de tud aludni, ha nem nyomja a telefont vagy nézi a tévét elalszik negyedóra alatt
2017. márc. 24. 18:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Akkor meg gondolom neki a tv meg a sztg a kikapcsolódás, szórakozás, amire neki is szüksége van az állandó munka mellett.
2017. márc. 24. 18:40
 18/18 anonim ***** válasza:
nem lehet nekik beszélni, de bezzeg ha te akarsz valamit az lehetetlen felesleges dolog xd
2017. márc. 25. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!