Miért érzem magam piszkosnak?
Vizben.
Minek valaszoltok ha nem tudtok normalisan?!
én tudom hogyan érezhetnéd magad tisztának. láttam már ilyet. valami olyat tettél, ami miatt a sátán megszállta a tested, és ennek mellékhatűsa, h piszkosnk érzed magad. hamarosan emlekezetkieséseid lesznek, és olyan tetteket hajtasz végre amieneket nem akarz. leirom lépésekben h mi t tegyél:
1.: kecskevérre lesz szukséged. mindegy hogyan szerzed, de a kecsket ne öld meg mert az erősiti a sátán kaapcsolatát a testeddel.
2.: a kecskevért öntsd egyy cseréptálba, a tált pedig tedd egy sima területre (ne legyen 6 meteres körzetében semmi)
3.: csinálj sóból a tál köré egy kört ami kb 3 méter átmérőjű
4.: ülj a tál mellé, és kezd el kántálni a következőt: "Satanas relinquit corpus meum". Ezt mondogasd addig, amíg úgy érzed, h szükséges (ha be kell fejezned azt érezni fogod, olyan formában, hogy éhes leszel, vagy fáradt, vagy wczned kell)
5.: ha megvagy mondd ezt: "Gratias tibi"
6.: takarits fel, és fürödj meg újra, túsfürdővel, és rózsavízzel
7.: ezután nem fogod piszkosnak erezni magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!