Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 1,65 cm/fiu vagyok (lehet...

1,65 cm/fiu vagyok (lehet +1,2cm), mindig kicsinek tartottam magam De a munkahelyen csodalkozva nezem hogy a gyarban dolgozo kb ~500~ ferfibol 25% - 33% akkora mind en, vagy kisebb?

Figyelt kérdés

2017. márc. 18. 07:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Tényleg alacsonyabb vagy, mint a magyar átlag, ami 175 cm a férfiaknál. Fiatal férfiaknál még magasabb is. A népességben azonban nem egyforma ez az átlag. Függ a jóltartottságtól, szegénységtől. Tehát a gyárban dolgozó, valószínűleg eleve szegényebb férfiak átlagos testmagassága lehet alacsonyabb, mint a jól tartott budai úrifiúké. Ha te eddig nem szembesültél ezzel, akkor valószínűleg jobb környezetből érkeztél, ahol magasabbak voltak a férfiak.
2017. márc. 18. 07:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Mi köze a magasságnak, a életminőséghez?

Ne légy buta....

2017. márc. 18. 07:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem vagyok buta.Pl. Az egy éves korig elfogyasztott fehérje mennyiség jelentősen befolyásolja, hogy a gyerek eléri-e a genetikailag meghatározott testmagasságát, vagy jóval kisebb lesz. Utána is számít a fejlődésben a megfelelő tápláltság.A fehérje pedig pénz. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a szupergazdagok magasabbak, mint a középosztály. Azt viszont igen, hogy a legszegényebbek, minőségi éhezők alacsonyabbak lesznek a középosztálybelieknél.

Emelett egy csomó egyéb faktor is van, ami befolyásolja, hogy a nagyon alacsony társadalmi státusz bizony nem engedi a teljes testmagasság kialakulását. Pl korán elkezdett dohányzás, terhes anyai dohányzás, stb. Nézz utána te.

2017. márc. 18. 07:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Elhiheted nincs szükségem rá, hogy utána nézzek. De Neked javaslom, hogy mielött választ írsz, vagy fogalmazd meg rendesen, vagy inkább sehogy, mert ha elolvasod az első válaszodat irtó nagy baromságot írtál... első nekifutásra. Ha Te nem igy gondolod, akkor olvasgasd addig míg rá nem jössz.
2017. márc. 18. 08:32
 5/7 A kérdező kommentje:

#1 szerintem igazad van, a csaladomban mindenki magasabb mint en, apam 1,80 felett van

Nekem gyermekkori betegsegem volt, talan ~polip~ amit nagyon keson vettek ki.

Mindenkeppen arra emlekszem hogy kiskoromban folytonosan beteg voltam, megvoltam hulve... heteket hianyoztam ovodabol,sulibol. Ezenkivul nem is sportoltam.

A masik resz pedig ,hogy en en szegenyebb kornyeken lakom Erdelyben.

2017. márc. 18. 09:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Genetika, esetleges betegségek stb...

Mi sem dúskáltunk anno a lóvéban, de 1.80 lettem...

2017. márc. 18. 09:11
 7/7 szamo77db ***** válasza:
A belső értékeid sokkal fontosabbak, mint 1-2 centi ide vagy oda! Hogy állsz a munkatársaidhoz, szüleidhez, tesó(i)dhoz, lányokhoz. Hidd el nekem!
2017. márc. 18. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!