Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon magas vagyok. (? )

Nagyon magas vagyok. (? )

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok 183 centivel. Eddig eléggé zavart, de mostmár többé-kevésbé kezdek megbékélni vele.

Rengetegszer megfordult már a fejemben, hogy vajon mekkora gondot fog majd okozni fiúk terén a magasságom.

Aztán persze egy csomó mindenben akadályoz, és rengeteg bosszúságot okoz..

A kérdés mégis az, hogy mennyire gáz ha magasabb vagyok a fiúnál?

(Kérlek mellőzzétek a "hú, de rohadt magas vagy" és egyéb válaszokat! Élőben így is eleget hallom :) )

2017. márc. 19. 01:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem több ilyen ismerősöm van, igaz már felnőttek, de jó magasak ők is. Többüknek is alacsonyabb a férje, soha senki nem tett nekik emiatt megjegyzést, persze nem vesznek fel 10cm es sarkú cipőt.
2017. márc. 19. 01:26
 2/6 anonim válasza:
100%

Szia! :)

Én is 14 éves vagyok, lány, és 180 cm magas. Nagyon sokáig rosszul éreztem magam, legfőképp a barátnőim körében, hiszen mind 160 cm vagy attól picit magasabbak. Én ajánlom neked a modellkedést, egy éve csinálom, és nagyon sok önbizalmam lett tőle. :)) ja és megtanulsz kecsesen mozogni ilyen magasan.

Amúgy ha valakinek problémája van veled vagy a lehet hogy az alacsonyabb barátoddal (ki tudja milyen magas lesz, bár én ajánlom, hogy ne magasság szerint válassz párt) akkor az még mindig az ő problémája. Magyarul ne foglalkozz a többiek véleményével. Ők azt gondolnak amit akarnak. Na és akkor mi van ha te máshogy látod a dolgokat!?:)

Egyébként lehet csak mert magas vagyok, de én nagyon sok jó képű tőlem magasabb vagy velem egy magas srácot látok. Szóval te is nézelődj és biztos találsz.

De összegezve: HA TE JÓL ÉRZED MAGAD EGY FIÚVAL, NE A MAGASSÁGA LEGYEN A MÉRCE! ;)

2017. márc. 19. 01:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha olyan alkat vagy, modellkedj :)

Alapvetően az a pasi aki a magasságod miatt utasít el, az önbizalomhiányos és nem bírja el az egója, hogy magasabb csaja legyen nála. Tökéletes szűrő rendszer, mert nagyon hamar kiderül, kivel nem érdemes foglalkoznod!

Amúgy tehát semennyire nem gáz, hogy magas vagy, inkább csak baromi idegesítő, hogy a "hosszú" ujjú pólók csak az alkarod feléig érnek (legalábbis nekem ez az egyik legidegesítőbb apróság)

2017. márc. 19. 01:41
 4/6 Garpe ***** válasza:

Szia :)

Ezen a téren minden ember más. De eddig még nem sűrűn hallottam, hogy valaki azért utasított vissza egy lányt mert az túl magas volt. Sőt nekem 189cm kifejezetten vonzó adottság (nem kell lehajolni egy csókhoz, vagy ha súgni akarok valamit, s könnyebb kézenfogva menni is, nem is beszélve a hosszú combokról ...).

Egyébként mind anyukám, mind egyik exem kb. akkora mint te, s mind a ketten bőségesen tudtak válogatni a srácok között.

Lehet, hogy lesz aki másképpen látja, de keress olyat akit ez nem zavar (sőt, lesz akinek ez még imponál is ld.: én).

2017. márc. 19. 01:42
 5/6 anonim válasza:
Jajj, bocsi, lehet, hogy ez nem esik jól, de tök jól esett olvasni a kérdésed. Én 13 vagyok 170 cm- rel és rengetegen szekálnak a magasságom miatt. Az én barátnőim is 1,60 körül mozognak, ezért is nagyon gáz. Az osztályban a legmagasabb vagyok lányok közül, csak pár fiú magasodik fölém a maga 188 centijével :D
2017. ápr. 10. 20:37
 6/6 anonim válasza:
100%

És akkor én mit mondjak a 194 centimmel? :DDDD Nem sűrűn látok nálam magasabb fiút. :D De amikor igen, akkor legszívesebben átölelném őt az örömtől. :D

(lány vagyok, mielőtt félreértené valaki)

2017. ápr. 11. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!