Hány cm magas leszek kb?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok, és már 160 cm...
Anyum 158, apum pedig 175.
Tudom, hogy ezt nem igazán lehet kiszámítani, van aki x koráig nő stb..
De azért egy tipp..?
2017. márc. 4. 14:27
1/7 anonim válasza:
Én 12 és 164 cm. Szerintem megütjük a 180 at
2/7 A kérdező kommentje:
Hát nem igazán bíztató.. .-.
2017. márc. 4. 14:32
3/7 A kérdező kommentje:
Az változtat valamin, hogyha én lány vagyok? :P
2017. márc. 4. 14:41
4/7 anonim válasza:
Annyirs irigyellek, én 180 centi lettek lány létemre és mindennap szenvedek, sírok miatta. Te biztos nem leszel annyi,mert nekem az apám 185 és anyám 166-67 kb. Azt mondják kb a 2 szülő magasságának átlaga +/- 3-4 centi. De ez azért komplikáltabb, pl függ az életmódtól stb. Bár én nem sportoltam és nem figyeltem annyira az étkezésre, mégis már 13 évesen 176 voltam. Szemét dolog ez a genetika.
5/7 anonim válasza:
ha a szüleid magasságát vesszük alapul akkor 164cm leszel (bár szerintem magasabb), viszont ha a korodat és az ehhez tartozó magasságodat akkor 171,6 cm (de ez még sok egyéb tényezőtől függ)
6/7 anonim válasza:
Kb 170 körül :)
Bár én 12 évesen 158 voltam, és most 163 vagyok.
15/L
7/7 anonim válasza:
pontosan 178 centi leszel, ez nem kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!