Nagyon vékony vagyok. (? )
Egyel sok szénhidrátot. Mindig. Allandoan. Sajnos ha hizni akarsz zabalnod kell ilyen csunya szoval elve.
Ha ilyen az alkatod akkor sajnos bármit ehetsz nem fogsz hizni. En tudom, en is ilyen vagyok csak en 25 éves es van egy állandó súlyom amit nem tudok túl lépni akarmennyit eszek.
Én a Peritol nevű gyogyszert szedtem attól hiztam majdnem 10 kilót.
Mindent egyél amennyit akarsz és bírsz,elsősorban fehérjét,mert a fejlődő szervezet abból "épül" fel. Ha van étvágyad és eszel is ne szedjél Peritolt, teljesen felesleges,mert a Peritol úgy hízlal,hogy az étvágyat növeli.
súlyzós szabályos edzés
youtube
Youtube-on tényleg vannak jó gyakorlatok :)
Én 13 vagyok, 173cm és 44-45kg. Tudom, hogy nagyon vékony vagyok, de akármennyit eszek, nem hizok sokat. Kb 1 hónapja rendszeresen edzek és sokkal jobban érzem magam.
Szóval az edzést csak ajánlani tudom :D
Semmiképp ne "zabálj" csak azért, hogy hízz. Lehet, hogy egy idő után felszednél valamennyit, de az sem nézne ki jól. Valóban: az edzés a megoldás:
Ne tartsd magad undorítónak, mert nem vagy az. Akár mennyire is vékony vagy. Amúgy meg nem is olyan vészes az a 43 kg. :)
Nekem pl. a magasságommal van bajom: 170 cm vagyok 13 éves lányként. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!