Az igaz hogy azért vagyok vékony mert szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Azt mondta a apukám hogy azért van ez mert a hormonok mivel hogy nem voltam még nővel és ha leszek akkor majd elindul valami hormon amitől meghízok mint a disznó.
Ennek van valóság alapja vagy egy hülyeség? 32f
2017. jan. 23. 18:32
1/10 anonim válasza:
Hülyeség :) Nem csak viccelt, vagy "húzott" veled apukád?
2/10 anonim válasza:
Ha 32 evesen kajak ennyi eszed van, akkor nem csodalkozok, hogy szuz vagy
4/10 anonim válasza:
A szüzesség és a testalkat nem függ össze.
5/10 A kérdező kommentje:
komolyan ezt mondta ő komolyan így gondolja
2017. jan. 23. 21:11
6/10 anonim válasza:
apád is vékony ugye? a postás meg kövér
7/10 A kérdező kommentje:
nem apám dagadt de anyám vékony ,ezzel nincs gond mert a fiúk az anyjuk testalkatát öröklik de ez a hülye azzal jön hogy kezdjek el csajozni mert akkor nem leszek ilyen vékony . nonszensz
2017. jan. 24. 21:39
8/10 anonim válasza:
el ne hidd neki nehogy csajozz fúj minek az. ülj otthon 32 évesen napra se menj ki mert meghízol azis hízlal
9/10 A kérdező kommentje:
a napra kiszoktam menni de csajozni nem tudok ,még soha életemben nem csináltam pl szemkontaktust se tudom felvenni mert egyből elnézek, elég gátlásos vagyok.
2017. ápr. 20. 19:55
10/10 anonim válasza:
gyakorolj, énis 100x beégtem mert félős voltam de idővel belejöttem. probálkozni kell azóta amugy van barátnőm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!