Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tini lányom, túlsúlyos. Ha...

Vurugya béla kérdése:

Tini lányom, túlsúlyos. Ha szóvá tesszük, vagy segíteni akarunk, akkor mérges, hogy miért szekáljuk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A bőrén deréknál piros (szerintem hízási) csíkok vannak, megijedtem! A hátán, oldalán nagyon "párnás"...

Még magáról erről a gondról se akar hallani, úgy éli meg, hogy bántjuk, ha szóba hozzuk.

Sportol, és szerintem nem eszik túlzottan sokat - gyanítom, hogy valahol nassol - gyakran vannak cukor- és csokipapírok a zsebében.

Mit lehet tenni?

2017. márc. 16. 17:15
 1/4 anonim válasza:
Szia! Nem lehet, hogy valami lelki probléma állhat a háttérben? Mármint, nem lehet, hogy édességgel vigasztalja magát valamilyen csalódás, a stressz miatt?Sajnos én is eléggé hajlamos vagyok a hízásra,az iskola miatt nincs sok időm sportolni, de az segít, hogy Anya mostanában megpróbál egészségesebb ételeket főzni, hogy gyakrabban van zöldség és gyümölcs itthon, így legalább otthon rendesen eszem. Tudom, hogy megijedtél, de szerintem csak akkor fog változni a helyzet, ha a lányodat is zavarja, ha ő sem érzi magát jól a bőrében.
2017. márc. 16. 17:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem,h hány kg és cm a lányod?Nem lehet,h parjzsmirigy alulműködése van?Ha nem eszik sokat és sportol is,akkor lehet valami eü problémája van.
2017. márc. 16. 19:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Mutass neki tudományos cikket a hájasság mellékhatásairól... :)
2017. márc. 17. 10:02
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Most figyelem, és úgy látom, vigyáz, mit eszik - főleg estefelé.

A pajzsmirigyes dolgot szem előtt tartom...

2017. márc. 19. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!