Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gyantázás utáni kipattogzás...

Gyantázás utáni kipattogzás ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A hátam felső része elég szőrős volt, és mivel sokat edzek kint edzőparkban, játszótéren, mindig levettem a felsőm, viszont emiatt az egész nagyon zavart, ezért néhány hónapja úgy döntöttem, legyantáztatom a hátam teljes egészében, hogy ne legyenek egymástól elütő részek. Azóta már voltam kétszer gyantázni, és az a probléma, hogy az egész hátam elég csúnyán kipattogzott, pattanásos lett. Minden zuhanyzás után bekenetem picit felhígított arcszesszel, majd utána hintőporral, hogy fertőtlenítve, majd szárítva legyen, de sajnos nagyon lassan gyógyul, és épp helyreállna a bőröm, mikor megint menni kell gyantáztatni, és az egész kezdődik elölről (1-1 gyantázás között kb. 1,5 hónap telik el). Nyáron szeretnék póló nélkül edzeni, de most nagyon úgy néz ki, hogy nem a szőrös, hanem a pattanásos hátam miatt kell majd rosszul éreznem magam mások előtt.

Nektek mi vált be ilyen esetben? Valamilyen krém esetleg?

Segítségeteket előre is köszönöm!

//Irreleváns, de 26/F//

#pattanás #gyantázás #kipattogás #férfi gyantázás #hát gyantázás #hát kipattogzás
2017. márc. 13. 21:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

arcszeszt hagyd abba!

hintőport meg pláne!

azt a hülyét, aki meg így gyantáz, azonnal hagyd ott!

egy normális kozmetikus kezeli a pattanásokat, de én inkább tartós szőrtelenítést csináltatnék a helyedben

2017. márc. 13. 22:05
 2/4 anonim ***** válasza:
A kozmetikusnál nem kaptál választ?
2017. márc. 14. 04:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Annyit mondott, h semmilyen zsíros krémmel ne kenjem, ez a szárításos dolog jó lesz, idővel majd hozzászokik a bőröm a gyantázáshoz... hát remélem, mert már nincs sok ideje hozzászokni, lassan itt a nyár.
2017. márc. 14. 12:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Nálam a körömvirágkrém vált be. (Bár nem a hátamon.)

20N

2017. márc. 14. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!