Van olyan drog ami hallucinogén, vagy csak minimálisan az és nem hoz elő parát, badtripet?
Most mondanám hogy pl érdemes lenne a látnok zsályával, vagy yopo mag porral próbálkoznod, de az az igazság ezek is NAGYON erős hallucinációkat okoznak viszont csak rövid időre. (5-10p)
Ezek azért lennének hasznosak mert ha valami baj is van gyorsan elmúlik a hatás, viszont
nem ajánlgathatok ilyeneket mert illegálisak (mind a kettő hatóanyaga).
Viszont ha mentálisan stabilnak érzed magad, a közeli családodban nem jellemzően voltak mentális problémák (skizofrénia, pszichózis, stb.), akkor adhatok egy tanácsot DE CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE.
A hallucinációk úgymond egy másféle nézőpontot adnak majd, de ugyanerről a világról, csak egy más megközeleítésből, ezért végül is nem kell tőle megijedni.
Szóval a recept:
Elmész egy boltba tavasszal (lehet tesco, vagy csak valami falusi kisbolt), aztán venni kell:
kékhajnalka magot
Olyat ami csomagban van és világos vagy égszínkék színű virágok vannak rajta (az Ipomoea tricolor pl biztos hogy jó lesz)
A magokat össze kell törni, porrá kell darálni mert nem lesz jó másképp, és pl joghúrtban megenni 400-600 magot ahhoz képest hogy milyen erős hallucinációt akarsz. Megeszed jön a hányinger hasfájás, aztán jön az utazás amit már semmi nem állíthat meg.
Érdemes felkészülni rá hogy egy adag kb 6-8 órás hatású lehet amikor nem nagyon tudsz normális emberekkel kommunikálni.
Ha még keményebbre akarod fokozni rendelhetsz pl. hawaii farózsa magot is:
Ebből a magból 5 db-al viszont teljesen legálisan elérheted majdnem egy lájtosabb LSD bélyeg erejét.
Ez semmiképp sem játék!! az 5 öt még a pro-k is alig bírják ki, kezdésnek maximum 3 at ajánlok amire 4h után rá lehet tolni még ha kevés.
Ajánlanák még neked egy dokumentum filmet is:
https://www.youtube.com/watch?v=pugpp8M6w74
Ha viszont a hajnalkáról is olvasanál előtte részeltesen ezen a topic-on megteheted:
Nekem az lenne a kérdésem, hogy régen bevettem hawaiitörpét, de az nem hatott. Egybe nyeltem le. Te hogyan fogyasztottad?
Kékhajnalkától én is trippeltem de az nem volt valami jó, elég rosszak a testi tünetek.
Mindenféle képpen össze kell porrá törni, különben nem hat!!
Vigyázni kell az adagolásnál is, mert a mostani fractal magok körülbelül 2x olyan erősek mint a sima hawaii.
~Amúgy én úgy szoktam hogy mozsárban összetöröm, elkeverem 1/3 arányban gyömbér porral, becsomagolom egy kis papírzsebkendő darabba, és lenyelem bombába. Viszonylag üres gyomorral szoktam, hogy ne legyen kemény émelygés, és később szoktam rá valami könnyű kaját enni.
Minden pszichedelikum/hallucinogén potenciálisan ELŐIDÉZHET rossz érzéseket, nehezen feldolgozható élményeket. Ennek a kockázatát azonban minimálisra lehet csökkenteni megfelelő felkészüléssel, zenével, társasággal. Ezek nagyon fontosak! Szinte fontosabbak, mint maga a szer. Az is csökkenti a kockázatot, ha nem egy stresszes/zaklatott nap után veszed be. Előtte és utána is hagyni kell időt az agynak "kikapcsolni", illetve feldolgozni az élményt.
Érdemes elsajátítani meditáció során használt légzéstechnikát - nekem volt már, hogy átsegített egy nehezebben induló utazáson. Ha azt érzed, kezdesz parázni, válts megnyugtató zenére, és koncentrálj a légzésedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!