Létezhet-e olyan, hogy fájdalmat hallucináltam?
Arra keltem fel másfél-két óra alvás után, hogy elviselhetetlenül (bele könnyeztem, annyira) fáj egy olyan fogam, amire soha semmilyen panaszom nem volt, és mivel mű, ezért valószínűtlen, h legyen is. Mire teljesen "magamhoz tértem", a fájdalom teljesen megszűnt, nyomtalanul eltűnt, pedig kb úgy fájt, mintha baltával kiütötték volna... A ma esti elalvásom két különlegessége, hogy elalvás elősegítéséhez xanaxot vettem be (nagyon ritkán, mikor nehéz elaludnom, feszültség, stressz miatt szoktam ilyet tenni, tehát jellemzően nagyon ritka az ilyen), valamint elalvást közvetlen megelőzően sokat olvastam különböző hallucinogén szerekről, azok élménybeszámolóiról, noha sohasem próbáltam ilyen szereket. Elalvás környékén is az olvasottakon járt a fejem...
Ezek a dolgok hülyén sikerült kombinációja okozhatta azt, hogy borzasztóerős, de valóságban nem létező fájdalmat érezzek? Úgy hallottam, hogy amputált végtagok is szoktak néha fájni, mivel ez a fog nekem gyerekkori baleset miatt totál halott, és pótolt darab, ezért lehet akár itt is ilyenről szó? Nem tudom hová tenni az amúgy kellemetlen élményt, mert a fájdalom kívül rendkívül zavartan is keltem.
Haha, érdekes. :D
Minden jót neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!