Mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
Ma nem igazán sikerült székelnem. Első próbálkozáskor nem jött semmi, és erősen szerintem megdörzsöltem a végbélnyílás környékét. Második próbálkozáskor már sikerült valamit kinyomni, de mikor kitöröltem, akkor véres volt elől. És most nagyon fáj! ÉG! Szerintetek a megdörzsölés miatt lehet? Ha igen, mit javasoltok rá? Már volt menzeszem.
15/l
2017. márc. 1. 13:23
1/2 anonim válasza:
Simán kidörzsölted. Holnapra elmúlik. Ha nem, akkor lehet hogy aranyér. Akkor viszont reparon kenőcs. Ha sokaig fent all a dolog, akkor pedig irany a proktologia :) Nem kell megijedni, a neve sokkal rosszabbul hangzik mint ami valojaban tortenni fog ott veled! :)
2/2 anonim válasza:
És mikor voltál ezelőtt utoljára ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!