Mi lehet ez a végbélnyílásomon?
Figyelt kérdés
Más kiskorom óta ott van a végbél nyílásomon egy kisebb lógós bőrdarab amit mikor kicsi voltan kaptam rá valamit de nem múlt el...eddig nem is zavart de most úgy vettem észre hogy nőtt volna...és keményebb székletnél végbelem fáj is és néha vérzik is wc-zé közben.Volt már valakinek ilyen panasza? Mivel tüntethetném el?..esetleg orvosnál hova menjek?2010. máj. 9. 19:34
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg aranyér lehet. Az erőlködéstől bereped, vérzik. Feltétlen menj el orvoshoz, mert komolyabb baj is lehet belőle. Már nagyon jó krémeket lehet kapni a gyógyszertárban, de első, hogy megmutasd egy orvosnak.
2/4 anonim válasza:
ez TUTI hogy aranyér! fordulj orvoshoz!
3/4 A kérdező kommentje:
csak elég furcsa hogy már kis korom óta ott van és ezért nem voltam benne biztos hogy az, mert azt olvastam hogy az idősebb korban alakulhat ki...de akkor sztem orvos lesz belőle!és köszönöm:)
2010. máj. 9. 19:51
4/4 anonim válasza:
A bőrnyúlványok korábbi aranyér maradványai is lehetnek, ugyanis a kitágult visszerek miatt megnyúlik a bőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!