Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kattog az álkapcsom mit tegyek?

Kattog az álkapcsom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Amikor eszek és rágok akkor néha szokott kattogni az állkapcsom és mások is mondták és hallható de szerencsére nem fáj de már több éve van ez és nem tudom hogy miért. Mit csináljak? Lehez ez miatt bajom?
2017. febr. 24. 21:07
 1/6 A kérdező kommentje:
Meg amikor mozgatom a számat akkor is kattog az állkapcsom de nem fáj
2017. febr. 24. 21:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Na tessék már válaszolni, én is egy csónakban evezek a kérdezővel és engem is érdekelne, hogy mizu. :D
2017. febr. 24. 22:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Ugyanez van velem is, nem tudom miért. :(
2017. febr. 25. 14:46
 4/6 anonim ***** válasza:
#2 vagyok: Korábban olvastam, hogyha valakinek huzamosabb ideig hiányzik valamelyik oldalról foga, akkor amiatt többet rág a másik oldalon és az állkapocsnál valami eldeformálódhat, tehát emiatt elkezdhet kattogni is. Nekem is volt, hogy egy jó ideig hiányzott az egyik oldalról a 6-os fogam, de már rakattam be oda implantátumot kb 2 éve és azóta is tart ez a kattogás. Olyat is hallottam, hogy mentális eredetű is lehet. Hát nem tudom. :) Következményként arra tudnék gondolni (ez csak az én logikám), hogy előbb-utóbb el fog ott kopni valami és akkor kezd el fájni. Szerintem meglátogatom majd vele a háziorvost.
2017. febr. 25. 17:23
 5/6 anonim ***** válasza:

3-as vagyok,

Nekem is volt egy időszakom, mikor csak az egyik oldalon rágtam, úgyhogy tényleg lehet ez az oka.

2017. febr. 25. 18:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Nekem egy fogam se hiányzik
2017. febr. 25. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!