Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pereljek, vagy ne? Doki nem...

Pereljek, vagy ne? Doki nem vizsgált ki rendesen, pedig kellett volna.

Figyelt kérdés
leírom röviden a történetem...1 hónapja voltam balesetin,és elég bunkó volt velem doki,nem vizsgált ki,azthitte csak színészkedek,és mondta,hogy ne sántítsak,csak borogassam a lábam...most voltam megint 1 hónapja rá,rendes doki volt,ki is vizsgált,és kiderült,hogy elég komoly a helyzet,2szer is megkell műteni a lábamat...és ez a bajom már akkor is megvolt,mikor először elküldött haza a doki...tehát az a kérdésem,hogy most pereljek-e,vagy ne?és ha igen,akkor mire számítsak?(esély,eredmény) jólenne olynaok is írnának,akinek van tapasztalata....ja és emiatt most vizsgáimmal se tudom mit csináljak,és elvileg 1 év,mire teljesen felépülök
2010. máj. 9. 14:27
 1/8 anonim ***** válasza:

jelentsd fel!

Én voltam nőgyógyásznál mert szarul voltam,megvizsgált,azt mondta hogy ez nem nőgyógyászati probléma,és kérdezte mivel védekezem,mondom óvszer,kérdezte ne irjon-e fel fogigátlót?mondom nem kell.rá egy hónapra elment egy másik nődokihoz,mert hányingerem volt még mindig,és ő mondta hogy 3 hónapos terhes vagyok.sajnálom hogy nem jelentettem fel,mert a mai napig praktizál.

2010. máj. 9. 14:33
 2/8 anonim válasza:
Perelj kőkeményen !
2010. máj. 9. 14:33
 3/8 anonim válasza:
feljelenteném mint a húzat.! Am. 1 megtartottad a babát v akartad? Sajnos ilyen a mai egézségügy... felőlük a váró terembe is meghalhatsz akkor is a végére hagynak..
2010. máj. 9. 14:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Én nem tenném a helyedben. Magyarországon orvos ellen nem lehet pert nyerni. Igazságtalan, de ez van. Ha bepereled, vszínűleg csomó ideig elhúzódik, a végén pedig az egész perköltséget a nyakadba varrják.
2010. máj. 9. 15:25
 5/8 A kérdező kommentje:
hát azért csak lehet pert nyerni....nemhiszem el,hogy mindenbe igazat adnának nekik....de azért köszönöm a válaszokát,és várom a többit is
2010. máj. 9. 16:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Sajnos az utolsónak van igaza. Magyarországon nem lehet pert nyerni, több olyan egyértelmű esetet nem ítéltek meg ahol kézzel fogható bizonyítékok voltak. Hogy csak egyet említsek, mikor az Uh-os doktor bácsi nem vette észre,hogy a gyerkőcnek se keze se a lába nem fejlődött ki normálisan. A szülők pereltek, és vesztettek. Az indok az volt,hogy amennyiben tudták volna,hogy a gyermek ilyen fogyatékosságokkal rendelkezik elvetetik. A magyar állam pedig nem támogatja az abortuszt. Ennyi. Ez megtörtént eset jogi tankönyvekben szerepel. Szakmámból kifolyólag tudnék még rengeteg ilyen, illetve ehhez hasonló esetről beszélni. Megpróbálhatod, de a végén milliókat bukhatsz rajta. És sajnos ennek nagyobb a valószínűsége.
2010. máj. 9. 16:18
 7/8 anonim ***** válasza:
15:25-ös vagyok. Ajánlom a Mik vagytok ti, Istenek? című könyvet. Csupa orvosi műhiba van benne...rengeteg eset...de iszonyat kevés olyan van, amit nem az orvosok nyertek meg. Ha esetleg a felperes meg is nyerte, olyan pofátlanul kevés pénzt kapott, hogy hihetetlen.
2010. máj. 9. 18:34
 8/8 A kérdező kommentje:
akkor azt mondod,hogy csak üljek a seggemen?ne csináljak semmit....azért elég szar érzés,hogy 1 hónapig sétáltam,meg egyszer még futottam is,amikor bármikor szanaszét törhetett volna a lábam...aztán ha eltörött volna,valószínűleg elis vágja ott az erem,és elvérzek....hát elég rémisztő,hogy mik történhettek volna velem....bezzeg ha akkor elküld röntgenre...
2010. máj. 15. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!