Az normális ha valaki 12 évesen 136cm és 28 kiló?
Bocsi a beszólásért!
Remélem nem haragszol?
Hol éltek ti, akik azt mondjátok, hogy egy 12 évesnek 160 cm-nek kellene lennie?
Fiúknál sem olyan átlagos magasság 12 éves korban a 160 cm...én lány vagyok, 21 éves, és 159 cm, igaz, hogy én azért sz alacsonyak közé tartozom, de nem vagyok nők között kirívóan alacsony sem.
Lányoknak abszolút átlagos, vagy annál picit kisebb a 160 cm még felnőtt korban is, fiúk esetenként lehetnek már 12 évesen is ekkorák, de ez egyáltalán nem jellemző.
A pubertáskorban nőnek meg nagyon a fiúk, de ha 12 évesen még alacsonyak, az nem jelent semmit.
Szóval kedves kérdező, ne aggódj, sztem a korosztályodban most lehet hogy kicsit kisebb vagy, mint mások, de később lehetsz nagyon magas is ;)
170 cm 15 évesen Jézusom akkorák a 13 évesek,ez nagyon kicsi!
A kissrácnak annyiban jó hogy magas az apja szóval nőni fog,de ciki lesz amikor a többiek már mind nyúlnak meg szőrősődnek és te ott állsz csupaszan és lebuksz előttük az iskolai vizsgálaton.
11-12 évesen én is annyi voltam. Igaz ez kb 1995 fele lehetett. Igaz rossz géneket örököltem. Anyám 156cm. Fater 160. Én mit várjak...hízásra nem vagyok hajlamos, igaz most 165cm és 55kg vagyok.
De vannak így egyesek.
A kérdező meg még fog nőni, a lányok ugyanis 24 éves korokig nőnek, s nagyja a középiskola fele termelődik a növekedési hormon
Alacsony vagy,de a súlyod jó ehhez a magassághoz.Írtad apud magas,szóval nyúlni fogsz te is,emiatt nem kell félned.
Azóta nőttél pár cm-t?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!