Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Xanaxtol bajom lehet?

Xanaxtol bajom lehet?

Figyelt kérdés
10db xanaxtol lehet valami bajom?

2017. febr. 7. 20:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Alszol egy jót. Meg az sem mindegy hány mg--os. (én speciel frontint szedek ott vannak más-más adagok, elnézést kérek ha ennél nincs)
2017. febr. 7. 20:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Minek vennél be 10 darabot? Hülyeség! Na látod így alakul ki a függőség. Nem ajánlom neked. Amúgy mi a problémád?
2017. febr. 7. 20:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Alszol tőle, de ne vegyél be 10 darabot, egészségtelen.
2017. febr. 7. 20:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon a problémáim es feladtam nem bíróm mar bevettem 10db-ot de meg 1x ennyit veszek
2017. febr. 7. 21:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne vedd be, hülyeség és nem oldja meg a gondjaidat.
2017. febr. 7. 22:17
 6/7 A kérdező kommentje:
De meg oldja mert remelem el alszok tole orokre....
2017. febr. 8. 00:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél hülye.. Tudom mit érzel, párszor már én is megtettem. De most már rájöttem élni gyönyörű. Élettel együtt jár a szenvedés. Szenvedni kell hogy éljünk, mert nem lehet minden elsőre tökéletes, tanulnunk, fejlődnünk kell az élet során, hogy egyre jobbak, erősebbek legyünk.

Meg amúgy is nem vagy kíváncsi hogy milyen lesz a jövőd? Ki tudja mit hoz..

(na jó ez kicsit hülyeség, és bevallom, hogy én csak arra a pillanatra várok hogy fáldozhassam magamat egy jobb cél érdekében. Ez lehet kicsit önző meg minden, de ha már egyszer megszülettem, ne haljak meg úgy, hogy semmi jót nem adtam az emberiségnek)

2017. febr. 9. 05:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!