Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kinek hogy volt eltörve a...

Kinek hogy volt eltörve a lába? (lent. )

Figyelt kérdés
Sziasztok! Eltörött a lábam, a járócsont, teljesen el van deformálódva, olyan, mintha nem is az én lábam lenne, annyira rossz érzés. Volt már valaki igy? Ha igen, mennyi idö kellett, hogy ismét rendesen tudjon járni? Segitsetek, annyira kétségbe vagyok esve:((
2010. máj. 7. 14:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Járócsont, az melyik? A lábfejed tört el?
2010. máj. 7. 15:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Oldalt, az amelyikre lépsz:(
2010. máj. 7. 17:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Aha, lábközépcsont. Nekem a talpcsontom tört el januárban, az nagyon hosszadalmas volt, április közepén vették le róla a gipszet. De szerencsére az is rendbe jött. Bátyámnak kétszer tört már a lábközépcsontja, hat hét gipsz után mindig helyrejött neki. Ne aggódj, csak türelem a gipszes hetek elviseléséhez!
2010. máj. 7. 19:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, csak már mindenki úgy elvette a kedvem, azt mondták ritkán forr össze rendesen és általában operálni kell:(((
2010. máj. 8. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!